Muziekbingo

Naast de georganiseerde quizzen en de quizpakketten om zelf te spelen biedt Quiz Brothers tegenwoordig ook een nieuwe activiteit aan: Muziekbingo!

Bij dit spel krijgen de deelnemers een bingoformulier waarop namen van bands en artiesten staan vermeld. De spelleider speelt één voor één muziekfragmenten af en het is aan de deelnemers om de bands en artiesten te herkennen en deze weg te strepen als ze op het formulier voorkomen. Verder zijn de regels vergelijkbaar met het normale bingospel, en moet bij een valse bingo dus vanzelfsprekend een liedje worden gezongen.

Pubquiz in de kroeg

Deze laagdrempelige activiteit is ideaal als sfeermaker voor kleine en grote gezelschappen. Eén muziekbingospel duurt ongeveer een half uur. Bij het bestellen van een muziekbingo mag je drie spellen kiezen voor € 55,-.

Er kan gekozen worden uit de volgende thema’s:

De muziekbingo is heel geschikt om zelf met een eigen gezelschap te spelen. Als je een pakket bestelt, dan ontvang je de volgende documenten:

Het is ook mogelijk om een muziekbingo volledig te laten verzorgen door Quiz Brothers. In dat geval kan op basis van specifieke wensen rondom deze activiteit ook maatwerk geleverd worden. Neem contact op met Quiz Brothers om de mogelijkheden te bespreken.

Muziekbingopakket bestellen