Quizzen

De perfecte quiz hoort natuurlijk afgestemd te worden op het publiek waarvoor de quiz bedoeld is. Daarom heeft Quiz Brothers graag persoonlijk contact ter voorbereiding op de quiz. Op die manier kan relevante informatie over het gezelschap gedeeld worden en kunnen er specifieke wensen voor de quiz worden aangegeven. Daarnaast biedt Quiz Brothers de mogelijkheid om eigen vragen aan te leveren om de quiz nog wat persoonlijker te maken.

Muziekbingo

Pubquiz

Een ‘pubquiz’ is eigenlijk de standaardvorm van Quiz Bothers. In zo’n quiz komen allerlei verschillende onderwerpen aan bod. Naast diverse vragenronden maken ook de plaatjesronde en de muziekronde altijd deel uit van zo’n quiz. Door de verscheidenheid aan vragen is de pubquiz heel geschikt voor een breed publiek. Ideaal als je op zoek bent naar een gezellige en betaalbare activiteit met een leuke groep mensen!

Neem contact op >>

Maatwerk

Wil je een unieke quiz organiseren die precies past bij die speciale gelegenheid die eraan zit te komen? Neem dan contact op met Quiz Brothers en geef je wensen aan. We denken graag met je mee en zorgen ervoor dat er ook na afloop nog lang over de quiz zal worden nagepraat!

Neem contact op >>

Maatwerk pubquizzen
Digitale / online pubquiz

Online

Inmiddels is Quiz Brothers ook “helemaal thuis” in het online quizzen. Wil je met je gezelschap een leuk uitje organiseren, maar is het niet mogelijk om fysiek bij elkaar te komen? Ga dan voor de georganiseerde online quiz, waarbij alle deelnemers vanaf hun eigen locatie mee kunnen doen.

Neem contact op >>